ΕλληνικάEnglishBulgarianSerbianHungarian

Παροχές

Εκτός από τις παροχές που το κάθε δωμάτιο προσφέρει στους ενοίκους του, το Meandros Village προσφέρει μερικές σπουδαίες παροχές συνολικά στους επισκέπτες του συγκροτήματος:

Χρώματα, μυρωδιές λουλουδιών, ηρεμία και χαλάρωση θα απολαύσει ο επισκέπτης του Meandros Village, κάθε δευτερόλεπτο που θα περνάει στους κήπους του συγκροτήματος, που αποτελούν ιδανικό χώρο για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμείτε να απολαύσετε το γεύμα σας ή το ποτό σας.

Για τους... καλοφαγάδες υπάρχουν και τα 2 κοινόχρηστα μπάρμπεκιου, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ψήσουν όποτε θέλουν το γεύμα ή το δείπνο τους,  για την παρέα τους ή την οικογένεια τους.

Για όσους, δεν επιθυμούν ή δεν μπορούν λόγω επαγγέλματος, να αποκοπούν εντελώς από την προσωπική τους καθημερινότητα, παρέχουμε δωρεάν τη δυνατότητα χρήσης του ασύρματου internet του συγκροτήματος μας.

Το Meandros Village, απέχει λίγα μόλις λεπτά από την οργανωμένη παραλία και την γαλαζοπράσινη θάλασσα της Παραλίας Βρασνών και από το κέντρο του οικισμού. Όλα βρίσκονται πραγματικά σε απόσταση αναπνοής.

Τέλος, όλοι οι επισκέπτες θα βρουν άνετο παρκινγκ στους χώρους γύρω από το συγκρότημα μας.

 

ΚήποςΜπάρμπεκιουΑσύρματο Internet

Κήπος

Μπάρμπεκιου

Wifi Internet

Parking

Απόσταση από Ακτή 205μ.

Απόσταση από κέντρο 150μ.

ParkingΑπόσταση από ΘάλασσαΑπόσταση από Κέντρο

Meandros Village - Κήπος με μπάρμπεκιου  Meandros Village - Παροχή Ασύρματου Internet